What We DO

Creating online masterpieces with our clients is what we do best.

Services

Webdesign | Logo Design | Branding

Webdesign

Webdesign kan heel veel betekenen. Bij ons staat het bouwen van een website op een goedkope en tegelijk hoogwaardige manier voorop. Met geavanceerde programma’s zorgen we dat het er kleurrijk en aantrekkelijk uitziet, maar ook de digitale ‘achterkant’ van een site krijgt een stevig fundament. Doorgaans leveren we een nieuwe website, maar het veranderen van het webdesign van een bestaande site is in overleg ook mogelijk bij Levyandesign.

Graphic Design

Heb jij nog geen logo voor jouw bedrijf? Geen probleem! Samen kunnen wij een logo creëren dat past bij jouw bedrijf. Of heb jij al een logo, maar is die toe aan vernieuwing? Neem dan contact met ons op om jouw logo een nieuw en fris tintje te geven.

Branding

Een onderneming kan zich door middel van ‘branding’ goed verkopen. Maak dus van jouw bedrijf ook een merk! Dit kan heel goed door middel van een pakkend logo en een eigen huisstijl. In overleg met de klant zorgt Levyandesign voor een persoonlijke huisstijl die net dat beetje verschil kan maken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Put your masterpiece online for the world to see!

other things we do

Graphics

Soms is het gewoon ook heel erg leuk om iets op papier weg te kunnen geven. Maar een flyer, visitekaartje of ander soort drukwerk moet ook op een mooie manier vormgegeven worden. Dit wordt Desktop publishing (DTP) genoemd. Levyandesign kan het ontwerp van al je analoge drukwerk dan ook op digitale wijze tot stand laten komen!

Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ook bij Levyandesign werken we dagelijks met deze mediakanalen. Op grond van onze eigen ervaring helpen we opdrachtgevers dan ook graag met hun eigen social media.

Other

Heb je een specifieke vraag of opdracht en weet je er zelf geen raad mee? Als het iets met vormgeving of ICT te maken heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Design

Een aantrekkelijk en mooi ontwerp voor je website. Dat wil jij toch ook graag? Levyandesign levert het!

Diversity Designs

Elke website is weer anders. Het moet dan ook een reflectie zijn van jouw persoon of jouw bedrijf. Daarom maakt Levyandesign een website op maat.

Pixel-Perfect

Wil je een website waarbij zelfs aan de kleinste details is gedacht? Levyandesign zorgt dat je site Pixel Perfect is op elke vierkante millimeter.

Easy-to-use

De gebruiksvriendelijkheid van een website is een niet onbelangrijk aspect. Alle websites van Levyandesign zijn dan ook easy-to-use. Dat geldt voor zowel jezelf als de bezoekers van je site.